Велопроща до Зарваниці

14-15 травня 2016 р.Б. відбулася Велопроща до Зарваниці. Розмаїття емоцій і вражень будуть ще довго вирувати у душі кожного прочанина. І хоча ці травневі дні, за прогнозами синоптиків, обіцяли бути дощовими та холодними, це не стало на заваді нашим велосипедистам. Здавалося погода до останнього чекала нашого приїзду до Зарваниці і вже там привітала нас весняним дощем. Та не тільки це стало приємною несподіванкою. Уже другий рік поспіль швидкість учасників вражає.

Молодь Чорткова духовно готується до Світових Днів Молоді (СДМ)

У програмі духовних приготувань до Світових Днів Молоді (СДМ), які відбудуться у Кракові, юнацтво вкотре зібралось разом. Цього разу у в катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла.

Протягом 23-26 грудня Обнова м. Чорткова гостювала в Києві, у дорогих сестер Згромадження Пресвятої Родини. Дякуємо сестричкам за таку чудову та неймовірно теплу гостинність.

13-14 грудня 2014 р.Б. у єпархіальному управлінні Бучацької єпархії, відбувається чергова зустріч Ради федерації ФУКАСТ «Обнова». Хочемо зазначити, що дано Рада у м. Чорткові відбувається вперше.

Проведення молитовних чувань дуже потрібне для всіх християн. Адже в цьому часі кожен може духовно обновитися, відпочити, відчути особливу присутність Бога у нашому житті і з миром у серці неймовірною радістю повернутися до своєї домівки.

13 жовтня 2013 року Божого в Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла відбулися молитовні чування. Вони розпочалися Святою Літургією, на якій всі отримали чудову науку про свято Покрови Пресвятої Богородиці від гостя зі Швейцарії, - о. Клауса.

«В жодній релігії я не зустрів того,
що Сам Бог бере на себе страждання
і цим їх руйнує,
смертю долає смерть».
(о.Клаус Рорер)

Ділення враженнями з конференції "Катехизм для молоді: мій погляд"

Сутність Нової євангелізації в ході конференції була висвітлена о. Тарасом Гремом у порівнянні з терміном «реставрації», спрямованої на відновлення християнських цінностей у суспільстві.

У сучасному глобальному потоці інформації ми не завжди отримуємо інформацію, яка нам життєво необхідна.