Перебувачи в Бучацькій єпархії,  на зустріч ТУСК «Обнова» завітав бажаний гість - о. Клаус  з Швейцарії. Під час зустрічі молодь була вражена  не лише почуттям гумору і ораторськими здібностями цього священика, а  й безпосередністю, простотою і щирістю у несенні Доброї Новини.

« …Пізнати себе – це те, що наблизить нас до Господа». Важливу пораду о. Клаус дав тим, хто хоче удосконалюватися. Він вияснив, що є фундаментом для формування конкретного розпорядку у духовному житті, подібно до розкладу занять, за яким живе кожен учень. «Маючи такий розпорядок», зауважив отець,  «ми легше зможемо навчитися переборювати себе у щоденному житті».

 «Малу дитину батьки будять в школу, стежать, щоб виконувала домашнє завдання, тощо. Дорослій людині вже ніхто не нагадує, що вона має робити. Тому такий важливий чіткий графік, особливо у молитовному житті. Головне- вміти вставати після упадків і не боятися починати все спочатку».

 Обновляни під час зустрічі усвідомили, що людина бачить Бога лише тоді, коли має чисте серце, тому дуже важливо знати себе самих. Основним завданням кожного християнина - жити з вірою. Кожен день працювати над своєю душею, щоб вона була зріла. Щоденно дивитися на Богородицю та із сміливістю упорядковувати те, що є недобрим.

Обновляни м.Чорткова

«Пізнати себе –це те, що наблизить нас до Господа» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User