Велопроща до Зарваниці

14-15 травня 2016 р.Б. відбулася Велопроща до Зарваниці. Розмаїття емоцій і вражень будуть ще довго вирувати у душі кожного прочанина. І хоча ці травневі дні, за прогнозами синоптиків, обіцяли бути дощовими та холодними, це не стало на заваді нашим велосипедистам. Здавалося погода до останнього чекала нашого приїзду до Зарваниці і вже там привітала нас весняним дощем. Та не тільки це стало приємною несподіванкою. Уже другий рік поспіль швидкість учасників вражає.

Цього року знову був встановлений новий рекорд! Весь шлях від Чорткова до Зарваниці подолали приблизно за п’ять з половиною годин. Та це зовсім не втомило прочан. Смачний обід та трохи відпочинку швидко відновили сили. Через кілька годин учасники прийняли участь в Божественній Літургії та походу зі свічками.

Недільний ранок розпочався з Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолив Владика Василій (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський. Після молитви і сніданку прочани розважали над Хресною дорогою, яку провадив о. Роман Гарасимів. Це стало завершальним моментом прощі. Додому всі поверталися з Божим благословенням і приємною втомою. Щиро вдячні Господу та Матері Божій прославленій у Зарваницькій чудотворній іконі за опіку та ласки зіслані під час прощі. Також дякуємо за важку працю над організацією о. Андрію Лемчуку – духівнику ТУСК «Обнова» та о. Роману Гарасиміву. А всіх учасників та бажаючих ними стати, щиро запрошуємо долучатися до Велопрощі на наступний рік.

Більше фото тут

Велопроща до Зарваниці https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User