Чин Панахиди за душу воїна-героя Юрія Кобильника

8 квітня 2024 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький разом з духовенством Чортківського Деканату та священниками ПЦУ відслужив Чин Панахиди за душу воїна-героя Юрія Кобильника, жителя с. Буданів.

Зустріч тіла загиблого воїна Юрія відбулася на подвір’ї Катедрального Собору св. верх. апп. Петра і Павла, де у присутності рідних і близьких, священників, небайдужих містян відбулася молитва.

Воїн-герой Юрій загинув 4 квітня в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області, отримавши поранення несумісні з життям внаслідок мінометного обстрілу.

На завершення Чину Панахиди Преосвященний Владика Дмитро висловив глибокі співчуття для рідних і близьких покійного, в яких звернув увагу на важливість молитви за його душу, а також пам’яті про його безсмертний подвиг.

Після завершення Чину Панахиди тіло воїна-героя перевезли до його рідного Буданова, де наступного дня були звершені похоронні Богослужіння.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Чин Панахиди за душу воїна-героя Юрія Кобильника https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2024/13042402/007.jpg#joomlaImage://local-images/2024/13042402/007.jpg?width=1024&height=768 Super User