Чин Похорону військовослужбовця Михайла Юськіва

8 грудня 2023 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Чин Похорону військовослужбовця Михайла Юськіва.

У своєму поминальному слові Преосвященний Владика Дмитро сказав: «Воїн Михайло з перших днів війни був добровольцем територіальної оборони, також став активним волонтером. Хвороба обірвала його життя під час перебування на мирній території, але стійкість і мужність воїна Михайла завжди була його дороговказом. Справжня віддана любов до України була основою його життя. Михайло, навіть попри численні контузії і проблеми зі здоров’ям продовжував свою боротьбу. Сьогодні ця боротьба закінчилася. Ми дякуємо воїну Михайлу за його подвиг, за ту справжню любов до своєї землі, яку він проніс попри все».

Заупокійні моління відбулися в Катедральному Соборі св. верх. апп. Петра і Павла у присутності духовенства Чортківського Деканату та багатьох вірних. Душа спочилого воїна знайшла свій вічний спокій.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Чин Похорону військовослужбовця Михайла Юськіва https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/13122301/006.jpg#joomlaImage://local-images/2023/13122301/006.jpg?width=1024&height=768 Super User