Святий Миколай завітав у Чортківській УВП №26

Цьогоріч Святий Миколай відвідав кожного ув'язненого у Чортківській Установі Виконання Покарань №26 . Такий візит Святителя Миколая Чудотворця до ув'язнених, за сприянням керівника закладу, мав на меті не тільки передати подарунки, а, насамперед, поспілкуватися з ув'язненими та дати і їм нагоду почутися зауваженими й незабутими у цей день.

Бо ж і сам Христос каже: «Усе, що Ви зробили одному з найменших моїх , Ви мені зробили», натомість можемо розуміти: «Усе, що Ви не зробили, Мені не зробили...».

Тому, о. Роман Гарасимів, будучи капеланом Чортківської УВП №26, старається бути присутнім та корисним для потреб духовно-морального виховання кожного в'язня, який потребує Святої Тайни Сповіді та Євхаристії та розмови чи молитви.

Присутність капелана у закладі для ув'язнених є присутністю самого Христа, який діє у Таїнствах через своїх священників та прагне зцілювати та провадити душі тих, хто оступився у житті.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Святий Миколай завітав у Чортківській УВП №26 https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/131223/004.jpg#joomlaImage://local-images/2023/131223/004.jpg?width=576&height=768 Super User