Дитячий християнський табір у с. Новий Нижбірок

Дитячий християнський табір «Я - Божа дитина» у с. Новий Нижбірок з 14 по 18 серпня 2023 р. Б., на запрошення отця -пароха Володимира Стадника, провели Сестри Згромадження Пресвятої Родини: с. Єремія Кузик і с. Марія Кузь.

Щодня 80 дітей різної вікової категорії до обіду брали участь у Святій Літургії, Євхаристії, слухали тематичні катехитичні науки, працювали по командах, а після обіду поглиблювали катехитичні теми завдяки участі у різноманітних конкурсах, майстер-класах, іграх, водяних батлах. Кожен день завершувався вервичкою за 32-ох воїнів ЗСУ із села, а також за всіх, хто захищає Україну.

Теплою була зустріч з воїном ЗСУ п. Ігорем Слободяном, який до війни працював вчителем у сільській школі. Для дітей це справді була приємна несподіванка і вражаюча зустріч, треба було бачити, як від радості світилися дитячі очі , коли їхній улюблений вчитель вступив на поріг до церкви. Пан Ігор подякував дітям за молитви, листи та малюнки, а також для сестер- монахинь подарував прапор від 82-ї механізованої бригади ЗСУ.

Вкінці всі разом співали «Батько наш Бандера», «Ой у лузі червона калина». Священник, батьки, діти, сестри вдячні Богові, воїнам ЗСУ та всім, хто спричинився до дитячого християнського дозвілля, проведеного з великою духовною користю.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Дитячий християнський табір у с. Новий Нижбірок https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/290823/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/290823/002.jpg?width=1280&height=720 Super User