Зустріч загиблого воїна Олександра Хвали

29 липня 2023 р. Б. на подвір’ї Катедрального Собору св. верх апп. Петра і Павла відбулася зустріч тіла загиблого військовослужбовця воїна-героя Олександра Хвали. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький разом з численним духовенством зустріли траурний кортеж та відслужили поминальну Панахиду.

Воїн-герой Олександр Хвала зник безвісти 12 червня під час виконання одного із бойових завдань поблизу населеного пункту Левадне. Тіло героя знайшли та опізнали на полі бою 28 червня.

У слові співчуття до рідних і близьких покійного Владика Дмитро промовив: «Ми вдячні Олександру за його жертву,  яку він сповнив заради всіх нас. Найвищою метою людини є здобути вічне життя. Воїн Олександр здобув життя вічне своєю смертю. Люблячий чоловік і батько, дорогий син загинув як герой, залишивши про себе незабутні спогади, які будуть з вами завжди. Ми всі в неоплатному боргу перед Олександром і всіма воїнами, які віддали своє життя».

Поховають воїна-героя Олександра на Алеї Героїв міського кладовища у Чорткові.

Вічна слава і пам’ять про воїнів-героїв!

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Зустріч загиблого воїна Олександра Хвали https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/01082302/003.jpg#joomlaImage://local-images/2023/01082302/003.jpg?width=1024&height=768 Super User