Дитячий християнський табір «Я — Божа дитина» відбувся у монастирі ЗСПР в м. Чорткові

На території монастиря Згромадження Сестер Пресвятої Родини в м. Чорткові з 13 липня до 22 липня 2023 р. Б. проходив дитячий християнський табір.

«Я — Божа дитина», який монахині провели разом з аніматорами міста та Чортківського педколеджу.

У таборі взяли участь діти переселенці, діти, чиї батьки загинули на війні, чиї є зараз на війні, а також діти з місцевих парафій.

Головною метою табору було дати дітям нагоду відпочити з Богом, побути разом та, у ненав'язливій ігровій формі, за допомогою сценок, катехитичних занять, творчих завдань почутися улюбленою Божою дитиною.

Кожен день мав свою тему і вона розвивалася за допомогою інтерактивних методів, згідно з розпорядком дня, тому табір пройшов цікаво, весело та динамічно.

Щоденні Святі Літургії, молитва на вервиці за наших воїнів та за перемогу були головним джерелом, звідки черпали любов, радість, розуміння й силу як діти, так і організатори.

Окрім естафет, веселих конкурсів, майстер-класів, бансів, катехитичних пісень учасникам табору найбільше сподобалося писати листи воїнам, а також складати посилки (діти своїми руками підчас табору формували посилки для наших захисників).

Сестри, аніматори, діти та батьки вдячні Богові, нашим захисникам та всім, хто спричинився до того, щоб такий дитячий християнський табір відбувся.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Дитячий християнський табір «Я — Божа дитина» відбувся у монастирі ЗСПР в м. Чорткові https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/280723/018.jpg#joomlaImage://local-images/2023/280723/018.jpg?width=1160&height=768 Super User