Заупокійна Божественна Літургія в 40-ий день пам’яті о. Григорія Шафрана

17 червня 2023 р. Б., в день пам’яті св. Митрофана, патріарха Царгородського, Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Заупокійну Божественну Літургію в храмі Успіння Пресвятої Богородиці с. Нагірянка. В цей день рідні і близькі, священники, односельчани  зібралися на молитву в 40-ий день поминання  о. Григорія Шафрана.

У слові співчуття Преосвященний Владика пригадав усім присутнім земні труди покійного отця Григорія,  його добродушну і щиру вдачу. «Отець Григорій залишив по собі добрий слід. Священник являє Бога людям через своє життя. Отець Григорій, навіть перебуваючи у немочі хвороби, щодня служив Святу Літургію. Це було сенсом його життя – служити Богу і свідчити про нього. Його земний шлях завершився. Нашим обов’язком тепер є щира молитва і пам’ять”.

Після завершення Божественної Літургії Владика Дмитро спільно з присутнім духовенством і вірними помолився Чин Панахиди за душу спочилого, а відтак усі відвідали могилу о. Григорія на місцевому цвинтарі, де продовжили спільне заупокійне моління.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Заупокійна Божественна Літургія в 40-ий день пам’яті о. Григорія Шафрана https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/280623/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/280623/002.jpg?width=1024&height=768 Super User