«Божий священник несе заблуканим душам Христа і Його безмежну любов», - Преосвященний Владика

14 травня, 2023 р. Б. у Неділю Самарянки, Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ - Єпарх Бучацький очолив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі Покрови Пресвятої Богородиці м. Бучач.

Роздумуючи над недільним євангельським уривком, Преосвященний Владика сказав: «Зустріч самарянки і Ісуса – це дуже важлива і повчальна історія, яка містить багато християнських істин. Правда про себе, яку відкриває Ісус жінці-самарянці, відчиняє її двері до спілкування з Господом. Коли людина є щирою, перебуває у правді, тоді і Бог відкриває її себе. Раптова переміна життя самарянки – це той стан, який ми називаємо Божою благодаттю». 

Під час проповіді Архиєрей звернувся із повчальним словом до матерів, адже у другу неділю травня відзначають День Матері.

Також Під час Божественної Літургії Преосвященний Владика уділив ієрейські свячення випускнику Івано-Франківської духовної семінарії диякону Роману Гронському.

На завершення Богослужіння Владика разом із духовенством помолився за мир і спокій в Україні, за відвернення війни, а також привітав нововисвяченого отця Романа. «Божий священник несе заблуканим душам Христа і Його безмежну любов», - сказав у привітальному слові Архиєрей

Взаємні привітання лунали у святковий день для матерів, о. Романа та усіх присутніх.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Божий священник несе заблуканим душам Христа і Його безмежну любов», - Преосвященний Владика https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/17052303/008.jpg#joomlaImage://local-images/2023/17052303/008.jpg?width=1024&height=768 Super User