Учасники Всецерковної гри «Що? Де? Коли?» знайшли час для Христа і його науки

13 травня 2023 р. Б. відбулася Всецерковна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на єпархіальному рівні Бучацької єпархії УГКЦ, яку організувала і провела Катехитична комісія єпархії.

«Несіть світло Христа поміж люди», - заохотив учасників єпарх Бучацький, владика Дмитро Григорак ЧСВВ – Єпарх Бучацький, які з'їхалися зі всієї єпархії, щоб показати, як вони пізнали зміст Божественної Літургії, значення храму для християнина, а також як вивчили Катехизм «Ми йдемо з Христом».

Діти дійсно були дуже добре підготовлені, в чому велика заслуга священників та катехитів. За три місяці учасники гри опанували велику кількість необхідного матеріалу і приїхали позмагатися за переможне місце. Та найцінніше не перемога, а отримане світло знань Христової науки, яке піде з ними в життя.

У післяобідній час делегати деканатів мали змогу краще познайомитися одні з одними, потанцювати банси, які посвячували Фатімській Богородиці та нашим воїнам ЗСУ.

Дякуємо Богові, Владиці Дмитру, шановному журі у складі: о. М. Паславського - судового вікарія єпархії та о. д-н Василя Онишка, Миколі Логушу, Галі Нефьодовій, Наталі Бойко, всім учасникам, отцям, сестрам ЗСМ, ЗССНДМ, ЗСПР і особливо катехитам за участь та приготування дітей, які продемонстрували дуже високий рівень знань катехитичних християнських правд віри.

Окреме велике ДЯКУЮ для наших воїнів ЗСУ за мирне небо.

Переможцями у Всецерковній грі єпархіального рівня у молодшій віковій категорії стала команда «Лицарі Ісуса» із Катедрального Собору Верх. Ап. Петра і Павла м. Чорткова, катехит - п. Оля Даньо.

У старшій віковій категорії перемогла команда «СвітиТи» з Катедрального Собору Верх. Ап. Петра і Павла м. Чорткова, катехит - о. Роман Герасимів.

ВСІ діти і їхні катехити великі молодці, бо, перемагаючи себе, знайшли час для Христа і Його науки!

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Учасники Всецерковної гри «Що? Де? Коли?» знайшли час для Христа і його науки https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/150523/017.jpg#joomlaImage://local-images/2023/150523/017.jpg?width=1280&height=720 Super User