«Найвищий вияв віри – віддати своє життя за ближнього», - Владика Дмитро Григорак у слові співчуття до рідних покійного воїна-героя Ігоря Побігуна

26 квітня 2023 р. Б., Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ, - Єпарх Бучацький у співслужінні численного духовенства очолив Парастас за душу воїна-героя Ігоря Побігуна. Санітар єгерського батальйону, молодший сержант Побігун Ігор загинув 17 квітня внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

Звертаючись до опечаленої родини, у слові проповіді Владика сказав: «Бог допускає зло, через злу волю людини,  але дає нам силу. Ті, хто каже Богові; «Так!» витримують до кінця. Найвищий вияв віри – віддати своє життя за ближнього. Ми сьогодні в неоплатному боргу перед такими людьми, які незважаючи ні на що, мужньо і твердо стояли до кінця»

Нехай слава про вічний подвиг воїна Ігоря Побігуна та усіх, хто мужньо стоїть на полі бою, віддаючи своє життя за справедливість і незалежність  назавжди залишиться в пам’яті нащадків. Вічний спокій його душі!

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Найвищий вияв віри – віддати своє життя за ближнього», - Владика Дмитро Григорак у слові співчуття до рідних https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/030523/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/030523/002.jpg?width=1024&height=768 Super User