Конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» у Бучацькій єпархії УГКЦ

З благословення та підтримки владики Дмитра Григорака,16 березня 2023 р. Б., Комісія у справах освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ організувала і провела конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування».

Голова оргкомітету п. Ганна Самолюк, заступник голови Комісії освіти і виховання, підготувала завдання та все необхідне для проведення конкурсу на відповідному рівні.

Отець-мітрат Володимир Заболотний, протосинкел Бучацької єпархії, розпочав захід із молитви та привітав учасників і гостей, акцентував увагу на важливості вивчення в школі основ християнської етики. До присутніх звернувся о. Іван Паламар, викладач ЧДКА ім. свщмч. Г. Хомишина, та п. Валентина Мачишин, консультант ЦПРПП управління освіти, молоді і спорту Чортківської міської ради.

Конкурсанти успішно пройшли випробування: написали тести на знання Святого Письма, презентували досвід та фрагмент уроку відповідно до загальної теми «Виховуємо патріотів України – захисників рідної землі» та пояснювали крилаті вислови зі Святого Письма.

Журі у складі: о. д-ра Руслана Корнята, голови Комісії освіти і виховання (голова журі), о. Івана Паламара та п. Валентини Мачишин, за результатами конкурсу, визначили переможців та лауреатів. Перше місце виборола Іванна Максимишин-Стець, учитель загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 м. Заліщики. Друге отримала Наталія Соколовська, учитель ліцею № 2 м. Копичинці. Третє місце розділили Наталія Шум’як, учитель Старопетликівської гімназії Бучацької міської ради та Ганна Козлюк, учитель Увислівської гімназії Хоростківської міської ради. Лауреатами стали Ганна Пипчук, учитель загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Поділля Товстенської ТГ та Наталія Соботяк, учитель Горішньовигнанського НВК «заклад загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти».

Всі учасники отримали грамоти від владики Дмитра, єпарха Бучацького, та подарунки. Нагородження проводили отець-мітрат Володимир Заболотний та о. Руслан Корнят. Меценатом конкурсу, з благословення владики Дмитра, виступило Єпархіальне управління Бучацької єпархії УГКЦ.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ 

Конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» у Бучацькій єпархії УГКЦ https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/17032304/008.jpg#joomlaImage://local-images/2023/17032304/008.jpg?width=1024&height=768 Super User