Семінари для вчителів та батьків у м. Заліщики

23 лютого 2023 р. Б. комісія освіти та виховання Бучацької Єпархії УГКЦ на запрошення отця Івана Сендзюка організувала семінари для вчителів та батьків Заліщицької ТГ.

У спеціалізованій школі І – III ступенів ім. О. Маковея відбулася зустріч із педагогічними працівниками на тему: «Формування особистості вчителя та учня в Новій Українській школі». Отець Руслан Корнят, голова комісії освіти та виховання, детально проаналізував особистий рівень формування педагога. Про важливість співпраці сім’ї, школи, Церкви в духовному вихованні школярів розповіла Ганна Самолюк, заступник голови комісії. Питання гендерної ідеології в освіті: шляхи впровадження і способи протистояння розкрила сестра Олеся Горгота, кандидат філософських наук, правознавець, управлінець навчальними закладами, кандидатка до Згромадження Сестер Пресвятої Богородиці Фатімської.

А у Заліщицькій державній гімназії відбулася зустріч з батьками на тему: «Розвиток духовної компетентності здобувача освіти в Новій Українській школі». Ганна Самолюк зупинилась на питанні духовного виховання і навчання школярів та особливостях діяльності громадської організації «БАТЬКІВСЬКА ХРИСТИЯНСЬКА АСОЦІАЦІЯ «АЛАТЕЯ» БУЧАЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УГКЦ». Сестра Олеся Горгота розкрила тему: «Гендерна дисфорія серед підлітків і статеве виховання».

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ 

Семінари для вчителів та батьків у м. Заліщики https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/26022302/009.jpg#joomlaImage://local-images/2023/26022302/009.jpg?width=1024&height=768 Super User