« Через села України ішла Божа мати, Вона прийшла в нашу школу всіх благословляти. Під опіку всіх узяла, сонцем засіяла Божу віру і надію у серденька вклала.»

Саме із слів цієї пісні 25. 11. 2010р. Б. розпочалося свято у ЗОШ І-ІІІ ступенів села Постолівка. За участю о. Михайла Пилипіва настоятеля церкви Різдва Івана Хрестителя була посвята кутка духовності в особі Матері Божої,пізніше відслужилася Святкова Літургія. Після Служби Божої відбувся святковий концерт за участю дітей і вчителів,де у своїх віршах і піснях вони прославляли Пречисту Діву Марію та її Сина.

Директор школи Пелешок І. І. висловив щиру подяку о. Михайлу за Боже благословення і побажав:

« Рясних Вам ласк у Господа благаєм,

Здоровя, радості, достатку і добра

Нехай Господь у милосердній любові

Дарує Вам щасливії і многії літа.»

Із словами вдячності звернувся директор школи до випускників 2009 року, з ініціативи яких було подаровано статую Матері Божої. Висловив подяку меценатам: Тхору С.С.,Демкову М.І.,Яворському Я.І.,Музичці С.П. Звернувся із словами вдячності до працівників школи Гуменного І. М., Любого П. П., бо саме завдяки їхнім «золотим рукам» споруджено цю капличку. Нехай Печиста Діва Марія візьме всіх Вас І Ваші родини під свій покров,а Ангел -Хоронитель опікується Вами .

Висловив подяку о. диякону П. Панасюку, випускнику школи ,який обрав цей священичий шлях і приїхав разом із нами розділити цю радість. «Хай щастям і добром завжди сяє той шлях, на якому Ви є».

Подякував за підтримку у благих починаннях сільському голові Шмокалюку Я. З., нехай добра справа, яка започаткована принесе користь для нас і наших дітей.

Отож продовжуймо наш духовний подвиг із довірою та упованням на Бога та Пречисту Діву Марію. Не покладаймося на наші власні сили. Наша надія, довіра перебуває у пречистій Діві Марії, Цариці неба. Прямуймо радісно до неба,як вірні послідовники Матері Божої, довіряючи їй своє життя та постійно уповаючи на її заступництво та допомогу.

Педагог-оргонізатор
ЗОШ І-ІІІ ступенів
села Постолівка Теодозів Т.К.

« Прийдіть всі до мене, прийдіть...» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User