Духовні місії на сході України

12-15 листопада 2022 р. Божого з Благословення Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ – єпарха Бучацького, священники Місійного відділу Бучацької єпархії УГКЦ, о. Назарій Бедрій та о. Микола Дмитрів, а також о. Богдан Лиско з м. Івано-Франківська, на запрошення декана Краматорського о. Івана Василенка, проводили місії у м. Мирнограді на тему: «Дайте ви їм їсти».

У своїх науках о. Назарій, місіонер Божого Милосердя, старався донести до місцевих парафіян Слово Боже про те, що Бог любить їх та обов’язково допоможе у цій нерівній боротьбі за свободу та незалежність: «Дорогі! Стараймося бути разом, бути у молитві, довіряти Богові і ми переможемо. Господь завжди є з тими, хто живе в правді, хто терпить і молиться, а не проклинає. Так робите Ви, це і є свідчення правдивого християнського життя. З нами Бог!». У реколекціях взяли участь понад 300 місцевих жителів. Вони отримували духовну, моральну та продуктову допомоги.

Щиро дякуємо за запрошення о. Івану, який на закінчення сказав: «Дай Боже, дорогі отці, щоб на наступний раз Ви приїхали до нас і ми разом молилися та дякували Господу за перемогу і мир».

Впродовж цих днів місіонери Місійного відділу Бучацької єпархії відвідали також м. Покровськ, молилися та провідували для наших воїнів у місцевому госпіталі. Багато військових приступило до Таїнств Покаяння та Євхаристії. З благословенням та конкретною допомогою духівники йшли до військових, а саме: автомобіль, який придбали за кошти жертводавців, зокрема парафіян Гримайлівського деканату, релігійну атрибутику, продукти священники подарували для наших захисників, які стоять на українських позиціях, захищаючи спокій та здобуваючи перемогу.

Єпархіальне управління Бучацької єпархії УГКЦ неодноразово надсилало продуктові набори для парафіян м. Мирноград, а також м. Костянтинівка.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Духовні місії на сході України https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/121222/005.jpg#joomlaImage://local-images/2022/121222/005.jpg?width=1024&height=768 Super User