«Бог є з нами, він дає нам сили для боротьби», - Преосвященний Владика Дмитро на похороні воїна Олександра Петришина у Чорткові

Сумним і скорботним видалося 10 жовтня 2022 р. Б. для парафії святих Новомучеників і Блаженних українського народу, адже всі небайдужі чортків’ни проводжали в останню земну дорогу воїна-героя Олександра Петришина, який загинув у свій день народження, виконуючи бойове завдання на Херсонщині. Ще в далекому 2014 році він вирушив добровольцем у зону АТО і з настанням повномасштабної війни продовжив захищати свою рідну землю.

Висловлюючи слова співчуття рідним і близьким покійного Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ сказав: «Тисячі наших витязів віддали своє життя за те, щоб світ жив та існував. Серед багатьох героїв нашої землі вписане і ім’я воїна Олександра. Ми молимося, ми перемагаємо, ми боремося, але ми й плачемо, бо ця боротьба нам дається дорогою ціною. Але Бог є з нами, ми знаємо і бачимо це, він дає нам сили для боротьби»

Свій вічний відпочинок новопереставлений воїн Олександр знайшов у рідному Чорткові на Алеї Героїв Ягільницького цвинтаря, залишивши у вічному смутку батьків, дітей та дружину.

Вічна слава герою!

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Бог є з нами, він дає нам сили для боротьби», - Преосвященний Владика Дмитро на похороні воїна Олександра Пе https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/101022/004.jpg#joomlaImage://local-images/2022/101022/004.jpg?width=576&height=768 Super User