День вчителя у Бучацькій єпархії УГКЦ

З нагоди Дня працівників освіти 3 жовтня 2022 р. Б. в єпархіальному управлінні Бучацької Єпархії УГКЦ відбувся семінар-практикум для вчителів предметів духовно-морального спрямування на тему: «Кожен учитель повинен стати учнем Христа», який організувала і провела Комісія у справах освіти і виховання Бучацької Єпархії.

У своєму слові до присутніх владика Дмитро Григорак,ЧСВВ - Єпарх Бучацький, звернув увагу на важливість викладання предметів духовно-морального спрямування, особливому значенні праці вчителя основ християнської етики у протистоянні викликам сьогодення.

Отець Руслан Корнят, Голова Комісія у справах освіти і виховання, розповів про Ісуса Христа Учителя, особливості Його підходів, принципів, форм і методів навчання.

Ганна Самолюк зосередила увагу на тому, яким повинен бути християнський вчитель та на принципах життя християнського педагога.

Учасники семінару-практикуму попрацювали у групах над веб-квестом «Сторінками Біблії».

Студенти Чортківської дяківсько-катехитичної академії ім. свщмч. Г. Хомишина разом зі своїм музичним керівником Володимиром Корчаком привітали присутніх із Днем вчителя.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

День вчителя у Бучацькій єпархії УГКЦ https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/051022/001.jpg#joomlaImage://local-images/2022/051022/001.jpg?width=1024&height=768 Super User