Єдність з Ісусом є запорукою нашого спасіння

28 серпня 2022 р. Б у монастирі ЗСПР в м. Чорткові Таїнство Першої Сповіді і Урочистого Святого Причастя прийняли діти - переселенці.

Цікаво, що Владислав Широкий (13 р.) з м. Ізюму і в своєму рідному місті теж був парафіянином Української Греко-Католицької громади, також членом дитячо-юнацької організації Пласт. Хлопець прекрасно розмовляє українською, щодня молиться вервицю і відмінно вивчив катехитичну програму приготування до Таїнств з допомогою с. Марії Кузь, ЗСПР. Також Анастасія Вишньовська цілий рік, разом з групою дітей з парафії Новомучеників і Блаженних Українського Народу, готувалася до важливої події в житті - першої Сповіді, але через війну за тиждень до Сповіді дівчинка змушена була поїхати до м. Неаполь (Італія). Повернувшись, дитина заново все повторила і радісно прийняла Сповідь і Причастя.

Підтримати дітей прийшли рідні, хресні, а також друзі, які були у трьохтижневому християнському таборі «Друзі Христа» у сестер Пресвятої Родини в м. Чорткові. Опісля, діти та гості разом розділили святкову трапезу, яку приготували сестри.

Отець Михайло Паславський, з благословення Правлячого Архиєрея Бучацької єпархії УГКЦ владики Димитрія, уділив дітям Таїнства, побажавши і надалі перебувати в єдності з Ісусом, а батькам побажав дбати за духовне зростання дітей, що є найважливішим у вихованні.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Єдність з Ісусом є запорукою нашого спасіння https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/030922/006.jpg#joomlaImage://local-images/2022/030922/006.jpg?width=1023&height=768 Super User