«День Незалежності є днем подяки Богові за дар свободи»

Підчас проповіді, у храмі Верховних Апостолів Петра і Павла в м Чорткові, 24 серпня 2022 р. Б. Владика Дмитро привітав усіх з святом та звернувся з повчальним словом до присутніх: «Сьогодні День Незалежності є днем подяки Богові за дар свободи і за те, що Господь дає нам силу цей дар зберегти. Сьогодні, як ніколи, маємо за що дякувати Богові, хоча йде війна. Але, бачимо, що Господь твердо тримає нас за руку, Він веде нас до перемоги цією страшною дорогою. «Слуга не більший за пана свого», - каже Господь. Наші люди щодня помирають десятками, багато з них теж проходять дуже тяжку дорогу».

Далі єпископ продовжив: «Господь у свій час не усунув з світу своїх ворогів, хоч міг тільки однією думкою перетворити їх в порох. Бог шанує своє створіння, навіть зле. Але дає силу своїм дітям перебороти те зло».

«Те, що Бог задумав, воно здійсниться в будь - якому випадку. Він сам сказав: «Я виконаю все, що мені до вподоби». На вістрі цих перемін росте і заново народжується Україна. Бачимо, як Бог мудро ламає плани ворога. Молімось і будьмо вірні в малих речах щодня, щоб наближати перемогу», - завершив Владика Дмитро.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«День Незалежності є днем подяки Богові за дар свободи» https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/29082201/002.jpg#joomlaImage://local-images/2022/29082201/002.jpg?width=1023&height=768 Super User