«Христос запрошує нас до відкритості і в праці, і в молитві», - владика Дмитро

23 червня 2022 р. Б. Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький, очолив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі Різдва Божої Матері при монастирі Отців Василіян в с. Улашківці з нагоди з"їзду Апостольства Молитви та спільноти «Матері в молитві».

Звертаючись до прочан, єпископ промовив: «Перебуваючи тут, у відпустовому Марійському святому місці, пам'ятаймо, що Господь посилає нам свої ласки і благодаті. Сьогодні свято Пресвятої Євхаристії, яке ще більше нас вводить в Таїнство Божої любові. Молячись у молитві «Отче наш», і просячи: «Хліб наш щоденний дай нам сьогодні» , розуміємо, що мова йде не просто про щоденну їжу земну, а про суттєвий хліб для душі, без якого не можемо жити нормально. Тим Хлібом є сам Христос».

Далі Владика продовжив: «Ісус каже: «Хто не їсть мого Тіла, не матиме в собі життя». Господь хоче, щоб ми мали життя вповні, тому і себе пропонує нам. Бо він пізнав Отця і хоче, щоб і ми теж пізнали. Справжнє життя в Бозі починається з моменту нашого Хрещення, коли ми увійшли в життя Пресвятої Трійці».

«Життя з Богом є у вічній радості, любові, яка триває вічно. Христос єднається з нами і дає нам всього себе і запрошує нас до такої відкритості і в праці, і молитві, на Божу славу», - підкреслив єпарх Бучацький.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Христос запрошує нас до відкритості і в праці, і в молитві», - владика Дмитро https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/280622/003.jpg#joomlaImage://local-images/2022/280622/003.jpg?width=1280&height=576 Super User