«Дякую, Вам, мамо!», - владика Дмитро

Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький, очолив похорон воїна - Героя України Євгена Безкровного, який загинув на війні , захищаючи рідну землю від російських окупантів.

Євген пішов захищати Україну в перші дні російського повномасштабного вторгнення. Він відважно боровся за Батьківщину до останнього подиху. Із словами щирого співчуття до матері загиблого Героя України, родини та присутніх звернувся єпарх Бучацький: «Смерть - це є поріг, який ми всі переступимо. Дуже важко ховати людей молодих, повних здоров'я, життя, енергії, мрій. Зло, яке прийшло на нашу землю, нищить все. І слова вже тут не діють, тільки сила. Армія і народ сьогодні є одне ціле. Кожен з нас робить все, що може, для перемоги. Найцінніше роблять ті, які віддають своє життя».

«Ми мусимо бути разом з нашими рідними і близькими наших героїв. Всі ці молитви, які молимось під час похорону, молимось за щасливий перехід душі до щасливої вічності. Такі мужні сини і доньки України як воїн Євген помирають за кожного з нас. Закон, який відкриває всі двері раю, це - любов. Немає більшої любові, коли хтось віддає своє життя за друзів своїх», - завершив єпископ.

«Молімося і підтримуймо рідних, які зараз переживають невимовну втрату. Дякую Вам, мамо, за дар життя для сина і за те, що виховали героя України і подарували його для України».

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Дякую, Вам, мамо!», - владика Дмитро https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/270522/011.jpg#joomlaImage://local-images/2022/270522/011.jpg?width=576&height=768 Super User