«Віримо і знаємо, що з нами Бог і ніхто нас не переможе», - Владика Димитрій

Владика Димитрій на похороні воїна- Героя України Мамунько Віталія жителя с.Іванків на Борщівщині, звертаючись до присутніх, сказав: «Для того, щоб продовжувалося життя нашої нації, Держави, хтось мусить жертвувати своїм життям. Війна набрала величезної сили, російський нацизм є найгіршою формою,  яке нищить життя».

Далі єпископ продовжив: «Наш Бог має інші плани. Хоч зло є чисельне, але Господь дав нам сильнішу зброю - свого Духа: Духа сили, відваги, мужності, якого вплив в серця наших воїнів, які стали на захист Батьківщини. Окупан має іншу зброю: брехню, зло, ненависть, страх і вона є слабшою, бо вона нищівна. Ця диявольська зброя Божу зброю ніколи переможе. Віримо і знаємо, що з нами Бог і ніхто нас не переможе».

«Наші герої захищають не тільки Україну, а й Європу і весь світ. Нам дуже гірко прощатися з нашими рідними, це пекучий біль втрати. Але їхнє життя - це життя нашої Держави, ми їм завдячуємо всім своїм життям», - підкреслив Владика Димитрій.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Віримо і знаємо, що з нами Бог і ніхто нас не переможе», - Владика Димитрій https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/130522/006.jpg#joomlaImage://local-images/2022/130522/006.jpg?width=1024&height=768 Super User