«Бог дає силу духа нашим воїнам, завдяки нашим молитвам», - Владика Димитрій

Владика Дмитро Григорак очолив Чин похорону Руслана Борцова, військового із м. Волновахи у Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла в м. Чорткові.

Єпископ, звертаючись зі щирими словами співчуття до дружини героя та батьків, які зараз на окупованій території, сказав: «Батькам, дружинам, дітям, які втратили своїх синів, батьків, рідних, є дуже тяжко. Пам'ятайте, що Ви, завдяки воїну, який віддав своє життя за Україну, стали ще ріднішою родиною для всієї України, а наш герой Руслан її вірним сином. Немає більшої любові, як віддати життя за своїх ближніх. Смерть має початок, але має і кінець».

«Бог, як батько, бачить терпіння наших воїнів, жінок, діточок. Але сам Бог скаже і своє остаточне Слово. Ворог через своє безсилля нищить мирних жителів, хоче посіяти страх. Всі жахнулися, як таке зло може бути у 21 столітті? Але на жаль є... Проте, Бог вибрав нас, як тих, які мають виявити це зло і з Божою допомогою перемогти. Бог дає силу духа нашим воїнам, завдяки нашим молитвам», - підкреслив єпарх Бучацький УГКЦ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Бог дає силу духа нашим воїнам, завдяки нашим молитвам», - Владика Димитрій https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/18042202/006.jpg#joomlaImage://local-images/2022/18042202/006.jpg?width=1024&height=768 Super User