«Нехай піст і молитва будуть ще сильніші, ніж будь-коли, щоб перемінилися наші серця, і щоб ми достойно зустріли перемогу», - Владика Димитрій

7 квітня 2022 р. Б., Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький підчас Молебню до Богородиці у м. Чорткові звернувся до присутніх: «Сьогодні святкуємо Воплочення Божого Сина в лоні Діви Марії, Благовіщення».

Владика Дмитро продовжив: «У цей нелегкий час, у стіп Матері Божої Люрдської, просимо сили духа перемогти ворога, який хоче нас знищити. Просимо сили і захисту для наших воїнів, щоб вони повернулися додому з перемогою живими і неушкодженими. Молимося за Маріуполь, Харків, Чернігів, за Київ, за всі міста і села, які були і є в окупації, за полонених, біженців, ранених, скривджених, просимо, щоб тих жертв вже більше ніколи не було, щоб серця наших ворогів наповнилися страхом Божим. Молимось за їх навернення, бо вони теж мають безсмертну душу, але зараз є у страшному блуді і чинять велике зло».

«Нещодавно Святійший Отець Папа Франциск, наш Блаженніший Святослав та всі єпископи і священики посвятили Непорочному Серцю Марії Україну і Росію. Бог щось хоче зробити через нас. Кров наших воїнів, мирних жителів, діточок не є пролита надаремно, Бог бачить, ще більше, як ми думаємо. Роблячи добрі справи, молячись, ми наближаємо перемогу. Нехай піст і молитва будуть ще сильніші, ніж будь-коли, щоб перемінилися наші серця, і щоб ми достойно зустріли перемогу. Просимо про це Богородицю!», - підкреслив єпарх Бучацький.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Нехай піст і молитва будуть ще сильніші, ніж будь-коли, щоб перемінилися наші серця, і щоб ми достойно зустр https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/10042201.jpg#joomlaImage://local-images/2022/10042201.jpg?width=1280&height=960 Super User