«Бог нам довіряє і через нас спинить жорстокого ворога, але не сильного», - владика Димитрій

Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ звертаючись до рідних та присутніх на похороні колишнього головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Гусятинська комунальна лікарня» Андрія Місяця, який загинув в Охтирці, що на Сумщині, рятуючи життя людей під завалами, сказав: «Нам важко, серце болить і плаче, але наші сльози - не є сльозами розпачу, але сльозами любові. Я сьогодні маю величезну честь разом з нашими отцями відпроваджувати в останню путь нашого вірного сина української землі, героя України Андрія  Місяця. Він там, де є Господь, який також помер за ближніх, так і наш герой помер за нас».

Далі єпископ продовжив: «Бог нам довіряє і через нас спинить жорстокого ворога, але не сильного. Зло є дуже слабке, якщо воно вбиває дітей і немовлят .Ворог боягузливий, він вже програв морально і духовно цю війну. А ми молімось за перемогу, щоб вистояти. Бо коли ми молимось - ми сильніші».

«Сумлінна багаторічна праця заради здоров`я людей, висока професійна майстерність, щирі людські якості Андрія Місяця назавжди залишаться у серцях тих, з ким він працював і кому допомагав», - ділилися зі співчуттям односельці.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Бог нам довіряє і через нас спинить жорстокого ворога, але не сильного», - владика Димитрій https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/17032201/003.jpg#joomlaImage://local-images/2022/17032201/003.jpg?width=1024&height=768 Super User