«Сьогодні сам Христос кровоточить ранами України», - владика Димитрій на похороні воїна ЗСУ Василя Конета

Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ очолив чин похорону захисника України, воїна ЗСУ Василя Конета, із с. Ворвулинці, Твстенського деканату, якому в ті дні сповнилося би 20 років.

Звертаючись до присутніх, за єпископ сказав:  «Сьогодні ми разом з отцями та всіма присутніми супроводжуємо в останню путь воїна Василя і складаємо щирі співчуття всій родині. Невимовне горе, і не маю слів, щоб Вас потішити, дорога родино! Ми разом у Вашому горі. По наших селах і містах сам Христос кровоточить ранами України».

«Сьогодні наш воїн мав би мати День народження, але вже народився для неба. «Той, хто вірує в мене, навіть вмерши, - житиме», - каже сам Христос. Наш дух живе вічно, дух Василя і всіх наших героїв теж живе. Той, хто жив на цій землі задля інших коштом себе, теж житиме вічно», - підкреслив єпископ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Сьогодні сам Христос кровоточить ранами України», - владика Димитрій на похороні воїна ЗСУ Василя Конета https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/170322/012.jpg#joomlaImage://local-images/2022/170322/012.jpg?width=576&height=768 Super User