Рука допомоги…

Вірні Бучацької єпархії УГКЦ в часі війни активно та жертвенно допомагають нашим захисникам та жертвам підступної російської військової агресії. Єпархіальне Управління Бучацької єпархії УГКЦ та духовенство робить усе можливе для допомоги потребуючим.

У всіх доступних для проживання церковних приміщеннях приймаються тисячі біженці, а також у сім’ях та домівках наших вірних, де стараємося забезпечити комфортні умови проживання.

Активно та безперервно працює волонтерський рух у всіх містах та селищах нашої єпархії, які щоденно здійснюють доставку гуманітарної допомоги до місць, де ця допомога є найбільш необхідною: Київ, Ірпінь, Буча, Васильків та інші.

Отримуємо гуманітарну допомогу від українців з-за кордону, а також від солідарних мешканців Польщі, Італії, Німеччини, Англії, Франції та інших країн, яку також доправляється до місць, де ця допомога є найбільш необхідною.

Організовується транспортування біженців з Києва та багато іншого.

Щиро вдячні усім людям доброї волі, Господь Бог усіх Вас винагородить в сто крат!

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Рука допомоги… https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/070322/004.jpg#joomlaImage://local-images/2022/070322/004.jpg?width=1024&height=768 Super User