«Пам'ятайте, що любов завжди перемагає», - Владика Димитрій

20 лютого 2022 р. Б. в м. Чорткові Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив поминальну Панахиду з нагоди 8-ї річниці кривавих жертв Небесної Сотні під час Революції Гідності.

Звертаючись до жителів міста, єпископ сказав: «Сьогодні ми зібралися згадати не поразку, не смерть, а перемогу. Там де немає страху, є любов. Герої Небесної Сотні і нас заохочують перемогти свій страх, щоб жити в країні любові. Страх - це зброя диявола, а любов - це зброя Божа, сила життя».

«Згадуючи їхній подвиг, дякуємо Богові, що такі герої є серед нас. Цей час є часом героїв. Якщо ми переможемо в собі страх, то вже перемогли свого ворога. Ми хоч стали могутніші армією, проте, маємо знати, що наша сила у вірі в Бога і в повазі до себе самих. Гідність, свобода людини коштує дуже дорого, за це заплатили життям наші молоді сини і дочки, вміймо це цінити. Пам'ятайте, що любов завжди перемагає. Ми віримо і знаємо, що ми переможемо тому, що ми є з Богом. Там в небі є мільйони наших, які моляться за нас і є з нами», - заохотив Владика Димитрій.

«Нехай Господь нас усіх благословить на боротьбу і на перемогу над своїм особистим страхом і всяким злом, яке нас напастує», - підкреслив проповідник.

Пресслужба Бучацька єпархії УГКЦ

«Пам'ятайте, що любов завжди перемагає», - Владика Димитрій https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2022/21022201/004.jpg#joomlaImage://local-images/2022/21022201/004.jpg?width=768&height=768 Super User