Відбулося свято Миколая. Найулюбленіше свято дітвори. Діти цілий рік очікують того для, коли до них прийде святий Миколай. З благословення Апостольського Адміністратора о. Дмитра Григорака за ініціативи районної адміністрації і будинку культури дітей та юнацтва, прийшов Миколай і до дітей сиріт Чортківського району. На святі були присутні все чесні отці декани: о. Володимир Заболотний – синкел у справах мирян в Бучацькій єпархії та о. Михайло Левкович, п. Тарас Капуста – голова Чортківської районної державної адміністрації, п. Іван Стечишин – заступник голови з гуманітарних питань та ін..

Нарешті прийшов довгоочікуваний всіма святий Миколай, який послухавши дитячий спів, віршики, які дітки вчили протягом року, впевнився в тому, що малеча не лінива, що дітки цілий рік були чемними, потягнулася рука святого до чудесної торбини в якій поміщаються дарунки для усіх дітей. За всіх пам’ятав, кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая.

Нехай Господь щедро винагородить їх своєю благодаттю всіх тих, хто спричинився до такої благородної справи, порадувати дітей сиріт подарунками від святого Миколая.

Ой хто, хто Миколая любить! https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User