Святий Вечір в Домі Милосердя

В Навечір'я Різдва Христового 24 грудня 2023 р. Б., вже традиційно, Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ - єпарх Бучацький, зібрав всіх добродіїв, жертводавців, представників влади, людей доброї волі у Домі милосердя в Чорткові, щоб ділячись Різдвяною Просфорою, поділитися радістю Народження Христа, а найголовніше — огорнути увагою та любов'ю дітей з особливими потребами та потребуючі верстви населення, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Цьогоріч єпископ вечеряв з дітьми з «Дому милосердя» і КУТОР ТОЦ СПД «Родинний Затишок» а також з тими, які втратили свої домівки внаслідок війни, та з тими, які раніше проживали в «Домі милосердя», бо всі, особливо в цей день, потребують родинного тепла, любові та затишку.

Працівники закладу разом з дітьми радо вітали гостей Різдвяними колядками та віншуваннями, які переповнені побажаннями миру, перемоги та вдячністю нашим воїнам ЗСУ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Святий Вечір в Домі Милосердя https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/27122306/005.jpg#joomlaImage://local-images/2023/27122306/005.jpg?width=1280&height=720 Super User