Заупокійна Божественна Літургія в 40-й день пам’яті прот. Володимира Михайлюка

23 грудня 2023 р. Б. в суботу перед Різдвом та день спомину святих десятьох мучеників, що в Криті Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив заупокійну Божественну Літургію в 40-й день пам’яті прот. Володимира Михайлюка, настоятеля Церкви святого Архистратига Михаїла смт. Мельниця-Подільська.

Соборна молитва за душу прот. Володимира зібрала у храмі родичів, вірних та духовенство Мельнице-Подільського Деканату, які у щирій молитві згадували про життя і духовні подвиги покійного отця. 

У слові проповіді Преосвященний Владика Дмитро пригадав усім присутнім про земний шлях прот. Володимира. Владика говорить: «Отець Володимир служив в цьому храмі більше 30-ти років. Він залишив глибокий слід в цьому містечку, в житті кожного парафіянина. До останніх своїх днів отець сповняв своє служіння. Господь змінює людину через священика, тому немає важливішого служіння ніж священиче. І покійний отець був тому прикладом. Сьогодні ми дякуємо о. Володимиру за його ревність і любов до Бога. Навіть попри важкий стан здоров’я отець не полишав служити Святу Літургію. Той довгий шлях, який він пройшов у святій Тайні Священства нехай буде прикладом справжньої стійкості, покори і любові до Бога».

Після Божественної Літургії відбулося служіння Чину Панахиди за упокій душі прот. Володимира.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Заупокійна Божественна Літургія в 40-й день пам’яті прот. Володимира Михайлюка https://www.buchacheparchy.org.ua/images/2023/27122303/005.jpg#joomlaImage://local-images/2023/27122303/005.jpg?width=1024&height=768 Super User