Вертепна вистава «ШУКАЧ ХВИЛИНИ», представлена братами новиками та кандидатами  ЧСВВ із Крехівського монастиря 2 лютого 2013р.Б., зібрала чимало глядачів у Будинку Культури ім. К. Рубчакової в Чорткові .

Невимушена гра  акторів  через   змістовні слова вистави, над якою працювали самі брати –монахи, донесла до присутніх  правдиві вартості людського життя на землі. Брат Роман (один із учасників вистави) сказав, що ціль  була досягнута. Це відчувалося по настрою глядачів у залі і по їхньому сприйнятті почутого.

Євангельські правди, на фоні Різдвяної історії, яку перечитували, по кілька раз, представники різних верств суспільства, актуально презентують сучасній людині, як важливо у теперішній час не поспішати. Вартість часу, який часто марнуємо,не замислюючись, що кожна хвилинка є даром Бога, через головного героя –ШУКАЧА ХВИЛИНИ і стала осердям Різдвяної вистави ,яку вдало приготували ще зовсім юні новики і кандидати із Крехівського монастиря ЧСВВ.

На закінчення брати подарували відомі  різдвяні колядки, а  їм підспівували присутні в залі глядачі.  

Правлячий Архиєрей Бучацької єпархії владика Дмитро Григорак,ЧСВВ подякував гостям за ті творчі хвилини призадуми над часто забутими  цінностями. Згадуючи свій новіціят, владика  побажав Василіянському Чину численних покликань і заохочував присутніх не жаліти своїх дітей до богопосвяченого життя.

Вистава «ШУКАЧ ХВИЛИНИ» у Чорткові https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User