Субота, 8  грудня. 2012 р.Б. – холодний зимовий день, але в нашому храмі Пресвятого Серця Христового було людно і тепло від щирих зустрічей, посмішок. З’їхались на спільну молитву члени Апостольства молитви  та  спільнота «Матері в молитві» з різних куточків Заліщицького і Товстенcького деканатів.

Та найважливіше ,духовну їжу для наших душ і сердець, молитви, пісні на прославу Господа  дарували нам організатори, наші гості з Бучацької Єпархії- о.Григорій Канак, о.Степан Котик, ревнительки п.Лідія і п. Оксана з Чорткова.

Ми спільно дякували Богові за безмежну доброту та милосердя, за те, що турбується Господь про нас вдень і вночі, що виконує наші прохання і наміри, дякували за наших духовних отців.  А матері дякували не тільки молитвами, а й улюбленими піснями « За все Тобі я дякую», «Ісусе,Ісусе…»Розпочалась  зустріч Службою Божою, яку відслужили декан Заліщицького деканату о.Ярослав, о.Григорій, о.Степан і о. Дмитро.Ми дякуємо Господу, що скерував цю подію саме 8 грудня, коли у всьому світі служиться «Година ласк».Пізніше відбувся  концерт, організований спільнотою «Матері в молитві»,яка існує вже четвертий рік. Щонеділі ,духовно єднаючись, ми молимось за різні потреби наших діточок, онуків, дітей- сиріт, недужих. Ніжна, щира материнська любов, що її мала Пречиста Діва Марія до свого Сина, допомагає нам у молитві,бо любов – є найціннішим скарбом для наших дітей.З любов’ю та вдячністю до Господа, Матері Божої, до матерів і всіх присутніх у віршованих рядках звернулись маленькі хлопчики і дівчатка. Діана Барилко, Ірина Рацин, Наталя Завінська (керівник З.Шмиглик)своїм співом звеличали Господа і Його Матір.Гарячим чаєм та солодощами пригощали всіх присутніх матері та сестриці церкви Пресвятого Серця Христового.

На завершення нашої зустрічі відбулася конференція. Такі відомі щоденні слова: віра, любов і який глибокий зміст в них... З цікавістю слухали всі присутні науку про найважливіші християнські чесноти.В супроводі молитовних пісень о. Григорій, о. Степан здійснили мирування.

Вечоріло…Втомлені та щасливі, духовно збагачені члени  Апостольства  молитви та«Матері в молитві» роз’їзджались по своїх  домівках.

Ми щиро вдячні отцям Євангалізаційної комісії ,декану о. Ярославу,  о. Олегу, о. Дмитру , парохам Заліщицького Деканату і всім сестрам і братству Церкви Пресвятого Серця Христового за допомогу та організацію нашої духовної зустрічі.

Нехай Господь Вас щедро нагородить за працю і людяність, молитовно просимо у Господа благодаті для Вас, здоров’я у служінні на многії літа.

Повідомила Галина Краснікова
координатор спільноти «Матері в молитві»
церкви  Пресвятого Серця Христового
м.Заліщики

Найважливіше–духовна їжа для душ і сердець https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User