1 грудня 2012 р.Б. в храмі Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії УГКЦ м. Чорткова з благословення преосвященного владики Кир. Дмитра Григорака, ЧСВВ, єпарха  Бучацького, відбулася зустріч парафіяльних спільнот «Апостольства молитви» та «Матері в молитві» Улашківського , Пробіжнянського, Копичинецького деканатів та деканату м.Чорткова. На зустріч прибули близько 200 чоловік.

Зустріч розпочалася в 11 год. відправою Святої Літургії, яку очолив у співслужінні з священиками владика  Дмитро Григорак. Преосвященний владика привітав учасників зустрічі та звернувся до вірних з проповіддю. Богослужбова частина завершилася зверненням до учасників о.Григорія Канака, пароха церкви НЗПДМ.

Після короткого відпочинку учасники зустрічі мали можливість слухати глибоко духовну конференцію – роздуми о.Андрія Лемчука.  Пізніше  члени спільнот отримали відповіді на цікаві та актуальні для них питання. Зустріч завершилася спільною молитвою на вервиці та благословенням  всіх присутніх.

Щиро вдячні всім , хто взяв участь у цій духовній зустрічі. Хай ці зустрічі по цілій єпархії  приносять славу нашому Богу!

Повідомила Настя Загорняк

Зустріч «Апостольства молитви» та «Матерів в молитві» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User