Хто такі монахи і монахині? Чому вони обрали такий шлях? Чи цікаве їхнє життя? Такі та багато інших питань інколи зринають в голові людей, коли на вулиці зустрічають осіб у монашому вбранні. А що Ви думаєте про них?

Дати відповіді на декілька запитань про богопосвячених осіб запрошує Патріарша комісія у справах монашества Української Греко-Католицької Церкви. Анкети призначені для осіб 13-35 років.

Окрім питань про те, як сьогодні розуміємо монахів, молоді люди можуть висловити побажання богопосвяченим особам, поставити свої запитання про цей вид покликання, а навіть дати пораду чи зазначити очікування.

alt Анкета для завантаження (27 KB)

Заповнені анкети просимо надсилати до 5 жовтня на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Анкетування анонімне. Отримана інформація буде використовуватись в узагальненому вигляді під час конференції «Покликання до богопосвяченого життя в УГКЦ сьогодні: реалії та перспективи», яку організовує Патріарша комісія у справах монашества УГКЦ.

Результати опитування, підведені с. Валентиною Рябушко, ЗСМ св. Вінкентія, будуть оприлюднені.

Запрошуємо поділитися своєю думкою!

www.dyvensvit.org
Фото: studyty.org.ua

Сучасний монах – окресли його образ. Церква закликає долучитись до ініціативи https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User