Велику користь як для тіла, так і для душі принесли юним парафіянам с. Мухавка Улашківського деканату «канікули з Богом», що відбулися наприкінці червня у Карпатах, неподалік м. Яремче. Разом з дітьми та молоддю відпочивало також кілька сімей з парафії. Загалом, духовно-молитовною програмою та відпочинком насолоджувалось більше 70-ти осіб. Душпастирську опіку під час християнських канікул забезпечував адміністратор парафії і віце-канцлер Бучацької єпархії о. Дмитро Ненчин.

Кожного дня відпочивальники молилися, багато спілкувались на різні морально-духовні теми, слухали настанови свого священика. Утім, християнський відпочинок чергувався ще з історично-пізнавальним: незабутньою для мухавчан стала мандрівка горою Маковиця, а відтак і славнозвісними скелями Олекси Довбуша. Відпочивальники захоплено слухали розповіді досвідченого гіда про життя і діяльність цього видатного захисника всіх убогих та скривджених.

Відпочинок пройшов на славу, і всі залишилися задоволеними. Головне, що він був з Господом і став часом задуми над власним духовним життям.

Прес-служба Бучацької єпархії

ЮНІ МУХАВЧАНИ «КАНІКУЛИ З БОГОМ» ПРОВЕЛИ У КАРПАТАХ https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User