Ми веселі і радієм всі разом,
Бо ми  всі є діти Божі.

Увесь тиждень біля церкви всіх Святих українського народу м. Підгайці лунав щирий дитячий сміх та гучні пісні. З 18 по 22 червня, з благословення о. Миколи Мидляка, завдяки фінансовій підтримці Дмитра і Алли Колодницьких та спільноти «Матері в молитві», при храмі діяв денний християнський табір під гаслом «Веселі канікули з Богом». Кожного дня таборяни танцювали банси, брали участь у Молебні, дивились сценки, вчилися нових пісень, слухали катехитичні науки, грали ігри, навчалися в гуртках. Окрім цього, діти застановлялися над темою: «Дякую за життя» та розважали над Святими Таїнствами.

Багато зусиль до проведення «Веселих канікул з Богом» доклала Наталя Чемерис. Духовно рости юним підгайчанам допомагали брат Руслан Нагірний, семінарист Івано-Франківської вищої духовної семінарії та брат Тарас Починок, випускник Ужгородської духовної семінарії, які проводили катехизацію. Також з дітьми охоче гралися та проводили  вільний час аніматори: Думська Оксана, Думська Марта, Лотоцька Ліля, Мидляк Наталя, Чернець Таня, Даньків Христина, Фецак Віталій, Чемерис Оксана, Чемерис Марія, Чемерис Василь.

Закінчився табір подячним Молебнем, після якого діти представили батькам декілька концертних номерів та власноруч виготовлені на гуртках вироби. Організатори табору ставили за мету зробити літній відпочинок дітей змістовним, наповненим Божим Словом, багатим на інформацію та заходи. Надіємось, що нам це вдалося.

Організатори табору

У ПІДГАЙЦЯХ ДЛЯ ДІТЕЙ ЗОРГАНІЗУВАЛИ «ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User