З благословення Правлячого Архиєрея Бучацької єпархії владики Дмитра та на запрошення отця-пароха Ігоря Лесюка у селах Улашківці та Заболотівка сестри зі Згромадження Пресвятої Родини: Марія Кузь та Єремія Кузик провели триденні передріздвяні реколекції. У них взяли участь парафіяни різного віку, а особливо діти та молодь.

У програмі реколекцій було молитовне читання Святого Письма, роздумування над вісткою різдвяного ангела, а от подорож разом із пастушками та поклоніння Божому Дитяті спільно з мудрецями спонукали дітей та дорослих віднайти себе біля новонародженого Ісуса. Цікавими були праця в групах, приготування ялинкових прикрас, спів колядок, ділення хлібом тощо. Все це активізувало дітей, допомагало відчути родинний дух Церкви і водночас показало результати роботи місцевої недільної школи. Отець Ігор та їмость Наталія тепер проводять на парафії заняття для дітей. До утворення недільної катехитичної школи священик проводив такі уроки у звичайній школі, де дирекція зажди радо його приймала.

Важливо, що всі учасники реколекцій відбули передріздвяну сповідь і на подячній Святій Літургії запричащалися. Не враховуючи дорослих, всіх дітей разом було 70. Такі духовні вправи дають можливість більш глибоко і небуденно переживати народження Бога у Віфлеємі власного серця.

Прес-служба Бучацької єпархії

У СВОЄМУ СЕРЦІ ПЕРЕЖИВАЛИ РІЗДВО ПАРАФІЯНИ УЛАШКІВЦІВ ТА ЗАБОЛОТІВКИ https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User