Апостольський Адміністратор Бучацької єпархії УГКЦ високопреподобний о. Дмитро Григорак, ЧСВВ та отці єпархії були присутні у Патріаршому Соборі Воскресіння, взявши участь у богослужінні та інтронізації нового Предстоятеля УГКЦ Блаженнішого Владики Святослава.

Отець Дмитро мав честь у поході від церкви Благовіщення до Патріаршого собору Воскресіння нести омофор Блаженнішого який відрізняється п’ятьма нашивками, що носить лише Київський Митрополит. Після інтронізації з благословення Блаженнішого Святослава Апостольський Адміністратор Бучацької єпархії о. Дмитро Григорак, ЧСВВ розпочав Божественну Святу Літургію виголосом «Благословенне Царство…».

Після св. Літургії о. Дмитро з священиками Бучацької єпархії привітали нового Главу нашої Церкви. Блаженніший Святослав подякував усім за щирі привітання та уділив своє Архипастирське благословення для усіх священиків.

Прес-центр
Бучацької єпархії УГКЦ

Апостольський Адміністратор о. Дмитро з священиками Бучацької єпархії привітали нового Главу нашої Церкви https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User