1 червня 2010 р. Б. в Бучацькій єпархії з благословення Апостольського Адміністратора високопреподобного о. Дмитра Григорака, ЧСВВ та завдяки його великій духовній, моральній та матеріальній підтримці відбувся конкурс «Пісні серця» - 10 років. Гасло конкурсу: «Співай, серце, Богові та Україні».

Мета конкурсу – поширення та збагачення культурних і духовних цінностей українського народу шляхом творення і популяризації сучасної релігійної пісні серед українців – християн світу.

З божою допомогою вдалося втілити поставлене завдання конкурсу: виявити і підтримати талановитих авторів та виконавців сучасної релігійної пісні.

Особливу слід згадати авторську роботу Чайківської Вероніки з с. Косів Чортківського р-н, яка отримала третє призове місце та приз в номінації «Краща авторська пісня» за пісню «Сон».

Наприкінці конкурсу організатори висловили щиру подяку Апостольському Адміністратору о. Дмитру, членам журі,які старалися справедливо оцінити виконавців, також всім учасникам, переможцям, авторам за звіщення Христової благовісті через пісню.

Катехитична комісія

«Співай, серце, Богові та Україні» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User