Цього року вперше, з 4 по 8 липня, відбулися п'ятиденні «Веселі канікули з Богом» при храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього в м. Монастириська. Організатонізатором цього табору став о. Володимир Шуляр, який для допомоги запросив семінаристів з Тернопільської Вищої Духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

Кожен день веселих канікул розпочинався із Богослужінь, чи то Божественної Літургії, чи молебня, після яких діти відправлялися шкільним автобусом до урочища "Бичова", поблизу м. Монастириська. Там брати семінаристи разом із трьома аніматорами проводили катехизації, грали найрізноманітніші ігри, танцювали добре відомі всім банси та співали пісні, головною тематикою яких було "Боже милосердя".

Також, у програму табору входило щоденне харчування дітей. Хочемо наголосити, що кожен день табору не тільки розпочинався із молитви, але і закінчувався нею, після чого «Веселий автобус» повертав учасників назад до міста. 140 дітей-парафіян мали можливість отримати незабутні враження, приємні емоції, а що найважливіше, духовну поживу для душі та діткнутись Божого милосердя.

 

Тарас Дзяйло

семінарист 6 курсу ТВДС

 

 

Веселі канікули з Богом у м. Монастириська https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User