З 6 на 7 січня 2014 р.Б. у Катедральному соборі Верх. Апп. Петра і Павла, м. Чорткова, відбулися Різдвяні Богослужіння, які очолив Владика Дмитро (Григорак) ЧСВВ.

Святкування Різдва Христового розпочалися о 23:00 Великим Повечірям. Участь у богослужіннях взяло 2 диякони, 7 священиків та більше ніж 1 тис. вірних. Після завершення Повечіря, розпочалась Свята Божественна Літургія. Послання Владики Дмитра зачитав вірним о. д-р Мирослав Думич. В свою чергу на завершення Літургії єпарх Бучацький звернувся із посланням Блаженнішого Святослава (Шевчука).

"Згадаймо в молитві за святковим столом про наших воїнів, які в цю мить захищають нас – наше Різдво", - Владика Дмитро Григорак (із різдвяного послання).

Також, Владика Дмитро побажав кожному миру найперших у наших серцях. Все дійство завершилося благословенням вірних святим єлеєм, освяченим під час Великого Повечіря.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Згадаймо в молитві за святковим столом про наших воїнів, які в цю мить захищають нас – наше Різдво, - Владика https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User