Феєрію Різдва Христового молодь Собору Верх. Апп. Петра і Павла, м. Чорткова, 6 січня 2014 р.Б., мала змогу розділити з нашими героями, пораненими в зоні АТО, які знаходяться на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі міста Києва. Ми вражені силою духу захисників, які попри усі складнощі бажають вилікуватися і знову стати на захист нашої держави. Приємною несподіванкою для хлопців стала Різдвяна кутя і дзвінка коляда на Святвечір.

Дякуємо усім тим, хто спричинився до організації даного "подарунку", а також ресторану "Канапа" (м. Київ), який приготував смачний атрибут Святого Вечора.

Велич цього Різдва вкарбується на довгі роки, адже ми мали ще й іншу можливість, а саме: розділити Прихід Христа у цей світ разом із нашим Батьком - Блаженішим Святославом (Шевчуком). Молодь заносила свої молитви через Святу Літургію разом з Главою УГКЦ у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового. Після Служби Божої сестри Згромадження Пресвятої Родини організували вертеп, який, напевно, вразив усіх присутніх своєю величчю і водночас простотою.

Ще раз висловлюємо подяку за допомогу у проведенні цієї акції.

 

ТУСК "Обнова", м. Чорткова

 

Святу Вечерю для воїнів АТО організувало ТУСК "Обнова", м. Чорткова https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User