23 грудня 2014 р. Б. з нагоди ювілею розпочалася Дев’ятниця до Різдва Христового. Дані Богослужіння були покликані не тільки належно підготувати вірних до пережиття появи Бога на землі у вигляді дитини в родині.

У цій дев’ятниці свящиники: о. Ігор Комарницький та о. Микола Мидляк, разом з парафіянами, - молилися за зміцнення та духовне збагачення наших родин, де розважили над наукою митрополита Андрея про християнські родини і силу Пресвятої Євхаристії.

20 років тому, із благословенням владики Михаїла Колтуна була утворена парафія Всіх Святих Українського народу, для мирного служіння двох конфесій на Підгаєчинні. 28 грудня завдяки нашим пластунам до Підгаєць прибув вифлеємський вогонь, щоб освятити наші домівки і наповнити Божим миром серця. По завершені відправи пластуни передали вогонь іншим громадам с. Старе Місто і с. Сільце і за благословенням о. Миколи рознесли різдвяні просфори і вифлеємський вогонь до одиноких і хворих, які не змогли бути у храмі. А вже 4 січня 2015 р. Б. були освячені нові дзвони, для того, щоб скликати усіх до щирої молитви перед Богом.

«В цей різдвяний час ми повинні йти до тих, які не завжди мають з ким розділити різдвяну просфору, ми повинні бути живими носіями Христа не тільки у словах, але і у вчинках», - поділився з нами адміністратор парохії о. Микола Мидляк

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

 

Святкування з нагоди 20 річниці утворення парохії https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User