Сьогодні, 06 січня 2015 р. Б. владика Дмитро (Григорак), ЧСВВ, запросив у Єпархіальне управління Бучацької єпархії УГКЦ, багатодітні та малозабезпечені сім’ї разом славити новонародженого Христа, через спільну Святу Вечерю та коляду.

Дане дійство відбувається вже 3 рік поспіль. До трапези також приєднались священики, як греко-католики так і римо-католицького обряду, місіонери, представники християнських молодіжних організацій, сестри Мироносиці, котрі трудяться у нашій єпархії, зокрема у м. Чорткові. Владика Дмитро, за східно-християнською традицією, по-батьківськи ділився із учасниками трапези проскурою, даючи кожному своє благословення та побажання.

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість разом просити новонародженого Ісуса про мир в Україні. У цій молитві ми єднаємось, також із всіма батьками і дітьми, які перебувають зараз у холодних землянках в АТО. Вони теж «Вечеряють», хто чим може. Різдво Господа Нашого Ісуса Христа є святом, яке об’єднує всіх і кожного, тому що сьогодні народився Месія для кожного із нас», – наголосив Владика Дмитро.

Також, діти разом із с. Йосафатою Воробей зі згромадження сестер Мироносиць, підготували невеличку коляду-виступ, яка теж була присвячена воїнам АТО. Після чого кожен із дітей мав можливість заколядувати всім присутнім, за що отримати подарунок від Владики Дмитра.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

 

{youtube}6mKb1AVyLU8{/youtube}

Сьогодні ми маємо унікальну можливість разом просити новонародженого Ісуса про мир в Україні, - Владики Дмитр https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User