alt

22 листопада 2014 р.Б. в актовому залі єпархіального управління відбувся благодійний концерт та ярмарок "Подай руку Україні" на підтримку воїнів АТО та дітей з особливими потребами.

Концерт організувало товариство українських студентів-католиків «Обнова», який розпочався із привітального слова владики Дмитра Григорака ЧСВВ – Єпарха Бучацького. Також на святі був присутній народний депутат п. Олег Барна. На завершення свята зі словом подяки до присутніх звернувся о. Андрій Лемчук – адміністратор катедрального собору Верх. апп. Петра і Павла м. Чорткова: "Сьогоднішня акція покликана не стільки зібрати кошти для воїнів АТО, скільки запалити іскринку добра, щоб від цієї іскри розгорілося полум’я доброти і любові. Ми розпочали і водночас продовжуємо своєрідну естафету добра, тож просимо поширити цей християнський дух милосердя і долучитися у допомозі збору коштів для АТО та особам з особливими потребами, які потребують не тільки наших грошей, але і любові. Щиро дякуємо всім присутнім за підтримку".

Після концерту відбувся благодійний ярмарок. У ньому взяли участь: організація «Вертеп», майстерня для осіб з особливими потребами та «Дім милосердя» м. Чорткова.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ.

{youtube}M1Vl0uOXNlA{/youtube}

Подай руку Україні https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User