Веселі канікули з Богом-це час нових знайомств та веселощів. Цього року в с.Паликоровах Бродівському районі Львівської обл., при парафії св.Архистратига Михаїла вдруге відбулися  «Веселі канікули з Богом», на яких присутні понад 65 дітей віком від 6 до 17 років. Ці три дні аніматори разом з дітьми змогли весело та корисно провести час.

Кожного дня діти мали можливість молитися Св.Літургію, слухати корисні та повчальні науки, танцювати та співати, брати участь в іграх. Дорослі та учасники табору були присутні на молитві, де змогли відчути Божу любов,отримали благословення від духовного наставника о.Василя Гершона. Також аніматори разом із отцем та дітьми смакували куліш та грали різні ігри на природі.

На третій день  «Веселих канікул з Богом» аніматори розігрували українське весілля. У цьому брали участь і старші учасники табору. На весіллі були присутні: дружби та дружки, тамада,староста,цигани та гості нашого весілля-батьки,бабусі та дідусі, наймолодші учасники табору.

Так, як в нашій країні ведуться воєнні дії, то діти разом із своїми аніматорами намалювали малюнки та написали листи-підтримки для людей, які захищають нашу Державу. Ми дякуємо Богові за гарно проведений час та радісні посмішки дітей.

Уляна Семенюк

«Веселі канікули з Богом» та листи від дітей для бійців в АТО https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User