У церкві "Всіх Святих Українського  Народу" , що у Підгайцях  відбувся табір  "Мандрівка в країну щастя".

Відповідальним дитячо-юнацького табору була  Наталія Чемерис. Діти разом з досвідченим капітаном та командою простих рибалок  намагалися добратися до країни, в якій не панує гріха і ненависті, прагнули бути в спільноті, де немає зла.

Табір відвідувало кожного дня  близько 100 дітей, які ділилися га 4 групи-"Матроси","Рятівники","Золоті рибки", "Хвиля". На катехизаціях парохи о.Микола Мидляк, о.Ігор Комарницький, о.Теодор Дяків розповідали дітям про всі частини Св.Літургії.

Новими були гуртки, на яких була ручна робота з  гіпсу,  паперу, полімерної глини. Відпочити, взяти участь у різноманітних заняттях, флешмобах мали можливість учасники, під вмілим керівництвом аніматорів. Віктор Дембіцький,Тетяна Чернець, Наталя і Михайло Мидляки, Оксана Думська, Наталія,Марія І Оксана Чемериси, Христина Руда, Руслан Нагірний, Софія Демелько, Ірина Довганюк-були добрими аніматорами,за них Богові вдячні  діти та батьки. Також діти та батьки дуже задоволені такими канікулами і вдячні  отцям  і братам-семінаристам Тернопільської вищої духовної семінарії імені Йосифа Сліпого за жертовність і працю,радість життя з Богом.

Табір "Мандрівка в країну щастя" у Підгайцях https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User